Synchroon en Thunnissen vieren hoogste punt Koningskwartier, Zevenhuizen

Synchroon en Thunnissen vieren hoogste punt Koningskwartier, Zevenhuizen

Met toekomstige bewoners en projectbetrokkenen vierden Synchroon, Thunnissen en gemeente Zuidplas, het hoogste punt van Koningskwartier in Zevenhuizen. Koningskwartier (fase 3A en 3C) is een ontwikkeling van 110 koopwoningen in Zevenhuizen Zuid. 

Dinsdag 10 juli konden kopers hun in aanbouw zijnde woning voor het eerst bezichtigen. Als speciale handeling mochten enkele kopers samen met Thunnissen “de top” in hun nieuwe woning hijsen. Na de handelingen op de bouwplaats werd iedereen ontvangen in het nabijgelegen partycentrum. Na speeches van Hans Bootsma (directeur Synchroon), Roel van Drongelen (directeur Thunnissen) en Arjen de Vries (gemeente Zuidplas) werd het glas geheven op een voorspoedige voortzetting van de bouwactiviteiten. De woningen in Koningskwartier kenmerken zich door de dorpse architectuur met gevarieerde geveluitvoeringen en vele optiemogelijkheden. Ook is er veel aandacht besteed aan de duurzaamheid van de woningen. De verwachting is dat de woningen tussen september 2018 en februari 2019 worden opgeleverd.

De woningen in Koningskwartier kenmerken zich door de dorpse architectuur met gevarieerde geveluitvoeringen en vele optiemogelijkheden. Ook is er veel aandacht besteed aan de duurzaamheid van de woningen. De architectuur is van de van de hand van architect Dennis van den Bosch van Bureau 070.

Dat er veel animo bestaat voor de woningen van Koningskwartier bleek al wel bij de start van de verkoop. Tijdens het verkoopevent in juni 2017 moesten extra verkeersregelaars worden ingezet om de aanloop van de vele belangstellenden in goede banen te begeleiden. De woningen waren ook in een tijdsbestek van enkele weken allemaal verkocht.

Ook voor de woningen in de nieuwe fase, welke binnenkort in verkoop zal worden gebracht, verwachten Synchroon en Thunnissen weer veel animo.

Meer informatie www.koningskwartierzevenhuizen.nl