Hoe kunt u ons bereiken?

In verband met de bouwvak is ons kantoor gesloten van maandag 2 augustus tot en met vrijdag 20 augustus 2021. Fijne zomer!

Wij beantwoorden graag uw vragen over onze producten en diensten. Vul het contactformulier hieronder in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u een klacht van technische aard over uw woning? Meld uw klacht via het serviceformulier aan de afdeling Service & Nazorg.
Vul het serviceformulier zo volledig mogelijk in en wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

  Ontwikkeling
  T 088 98 98 303
  ontwikkeling@thunnissen.nl

  Nieuwbouw
  T 088 98 98 301
  bouw@thunnissen.nl

  Groep
  T 088 98 98 300
  groep@thunnissen.nl

  Onderhoud en renovatie
  T 088 98 98 304
  renovatie@thunnissen.nl

  T 088 98 98 400
  info@braam-minnesma.nl

  Parkeren

  Thunnissen is gevestigd aan het Wipperplein 10-14 in Heemstede. Helaas wordt dit adres (nog) niet juist aangeduid na het invoeren in een navigatiesysteem. Ter verduidelijking; het kantoor van Thunnissen bevindt zich in de bocht waar de Cruquiusweg overgaat in de Heemsteedse Dreef en vice versa.

  Parkeren in de omgeving
  U kunt vrij parkeren aan de Nijverheidsweg. U loopt dan via de Cruquiusweg naar ons kantoor. Geen parkeerplaatsen beschikbaar aan de Nijverheidsweg? U kunt dan, indien er ruimte is, vrij parkeren aan de overkant van de entree van ons kantoor. Daar zijn twee kleinere parkeerterreinen.

  De ingang van het kantoor bereikt u door de helling op te lopen. Aan de linkerzijde is de ingang. Melden kan via de digitale receptie in de hal.