Hoe kunt u ons bereiken?

Wij beantwoorden graag uw vragen over onze producten en diensten. Vul het contactformulier hieronder in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Heeft u een klacht van technische aard over uw woning? Meld uw klacht via het serviceformulier aan de afdeling Service & Nazorg.
Vul het serviceformulier zo volledig mogelijk in en wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

Ontwikkeling
T 088 98 98 303
ontwikkeling@thunnissen.nl

Nieuwbouw
T 088 98 98 301
bouw@thunnissen.nl

Groep
T 088 98 98 300
groep@thunnissen.nl

Onderhoud en renovatie
T 088 98 98 304
renovatie@thunnissen.nl

T 088 98 98 400
info@braam-minnesma.nl

Parkeren

Thunnissen is gevestigd aan het Wipperplein 10-14 in Heemstede. Helaas wordt dit adres (nog) niet juist aangeduid na het invoeren in een navigatiesysteem. Ter verduidelijking; het kantoor van Thunnissen bevindt zich in de bocht waar de Cruquiusweg overgaat in de Heemsteedse Dreef en vice versa.

Parkeren in de omgeving
U kunt vrij parkeren aan de Nijverheidsweg. U loopt dan via de Cruquiusweg naar ons kantoor. Geen parkeerplaatsen beschikbaar aan de Nijverheidsweg? U kunt dan, indien er ruimte is, vrij parkeren aan de overkant van de entree van ons kantoor. Daar zijn twee kleinere parkeerterreinen.

De ingang van het kantoor bereikt u door de helling op te lopen. Aan de linkerzijde is de ingang. Melden kan via de digitale receptie in de hal.