Hoe kunt u ons bereiken?

Wij beantwoorden graag uw vragen over onze producten en diensten. Vul het contactformulier hieronder in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u een klacht van technische aard over uw woning? Meld uw klacht via het serviceformulier aan de afdeling Service & Nazorg.
Vul het serviceformulier zo volledig mogelijk in en wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op!

  Ontwikkeling
  T 088 98 98 303
  ontwikkeling@thunnissen.nl

  Nieuwbouw
  T 088 98 98 301
  bouw@thunnissen.nl

  Groep
  T 088 98 98 300
  groep@thunnissen.nl

  Onderhoud en renovatie
  T 088 98 98 304
  renovatie@thunnissen.nl

  T 088 98 98 400
  info@braam-minnesma.nl

  Parkeren

  Thunnissen is gevestigd aan het Wipperplein 10-14 in Heemstede. Helaas wordt dit adres (nog) niet juist aangeduid na het invoeren in een navigatiesysteem. Ter verduidelijking; het kantoor van Thunnissen bevindt zich in de bocht waar de Cruquiusweg overgaat in de Heemsteedse Dreef en vice versa.

  Parkeren in de omgeving
  U kunt vrij parkeren aan de Nijverheidsweg. U loopt dan via de Cruquiusweg naar ons kantoor. Geen parkeerplaatsen beschikbaar aan de Nijverheidsweg? U kunt dan, indien er ruimte is, vrij parkeren aan de overkant van de entree van ons kantoor. Daar zijn twee kleinere parkeerterreinen.

  De ingang van het kantoor bereikt u door de helling op te lopen. Aan de linkerzijde is de ingang. Melden kan via de digitale receptie in de hal.