Eerste sleutel overhandigt aan kopers in project Wildenborgh

Eerste sleutel overhandigt aan kopers in project Wildenborgh

Vrijdag overhandigde wethouder Joris Wijsmuller de eerste sleutel aan kopers in het project Wildenborgh in Moerwijk. “Deze mensen hebben in de juiste buurt en op het juiste moment gekocht. Want de ontwikkelingen in Moerwijk staan niet stil,” vertelde wethouder Joris Wijsmuller bij de feestelijke oplevering. Koper Ramazan en zijn gezin namen de sleutel enthousiast in ontvangst: “We kunnen niet wachten om hier straks echt te wonen!”

Betaalbare woningen in Den Haag
Het project Wildenborgh  bestaat uit 25 woningen en is een project van de Wijkontwikkelingsmaatschappij Den Haag Zuidwest. Dit is een samenwerkingsverband van de gemeente Den Haag en Vestia om nieuwbouw en renovatieprojecten in Zuidwest mogelijk te maken. Eerder gestopte projecten van Vestia krijgen een herstart en bieden bewoners de kans op een nieuwe en betaalbare woning. Het project Wildenborgh werd ontwikkeld en gebouwd door Thunnissen.

Ruimte, ruimte, ruimte
De koop eengezinswoningen aan de Wildenborghstraat bestaan uit drie lagen en hebben een woonoppervlakte van 123 m² en 130 m². Inclusief riante woonkamer en vier ruime slaapkamers. Bovendien beschikken alle woningen in de achtertuin over een privé parkeerplaats en een berging. Opvallend aan de woningen is het mooie metselwerk. Het ontwerp heeft een knipoog naar de bouwstijl van de Haagse school. En de woningen voldoen aan de meest actuele eisen van energiezuinigheid. Ze zijn voorzien van zonnepanelen en uitgevoerd met onderhoudsarme materialen.

 

WOM-Sleuteloverdrachtfullres-wom-sleuteloverdracht-0055-medium