Feestelijke eerste paal nieuwbouwproject Tudor Gardens

Feestelijke eerste paal nieuwbouwproject Tudor Gardens

Op donderdag 18 oktober hebben ROW Vastgoed en Thunnissen samen met de toekomstige bewoners en projectbetrokkenen de feestelijke eerste paal geslagen op de plek waar 140 woningen in Tudorstijl worden gebouwd. Daarna is samen met de genodigden getoost op de fysieke start van de bouw.

Tudor Gardens verrijst achter de bestaande vrijstaande woningen aan de Hoofdweg 875 tot 893 in Hoofddorp. Het nieuwbouwplan bestaat uit een mooie mix van herenhuizen, geschakelde en vrijstaande villa’s, geschakelde en vrijstaande rietkappers en appartementen. Daarnaast komt er een sfeervol complex met 57 huurappartementen, waarvan 42 sociale huurwoningen.

Wethouder Tom Horn (zorg, welzijn en wonen) van Haarlemmermeer: “Er is grote behoefte aan woningen in alle segmenten. Ik ben blij dat er in Tudor Gardens ook appartementen komen.
In dit deel koopappartementen en straks ook huurappartementen, waaronder sociale huur. Die laatste kunnen we in Haarlemmermeer eveneens zeer goed gebruiken. Tudor Gardens wordt een mooie en gevarieerde wijk.”

Het plan kenmerkt zich door het groene karakter. Uniek zijn de prachtige rietgedekte villa’s, die het plan een luxueuze uitstraling geven.
De woningen in Tudor Gardens zijn uitverkocht. Er is nog één penthouse beschikbaar. Meer informatie: penthouse-tudorgardens.nl/

De woonwijk Tudor Gardens is nog volop in ontwikkeling. Een vervolgfase is Tudor Gardens Zuid. Deze fase bestaat uit 21 woningen en 13 appartementen. Naar verwachting start de verkoop in december / januari. Binnenkort is ook meer informatie over dit deelproject te vinden.