Feestelijke start bouw Buitengewoon Offem

Feestelijke start bouw Buitengewoon Offem

Op 15 september werd in Noordwijk het officiële startsein gegeven voor de bouw van Buitengewoon Offem. Dit project maakt deel uit van de nieuwbouwwijk Offem Zuid.

Voorafgaand aan het feestelijke moment tekende Woonstichting Stek de aankoop- en turn-key overeenkomst met gedelegeerd vastgoed ontwikkelaar DID Vastgoedontwikkeling, namens Campri Vastgoed en aannemer Thunnissen voor de aankoop en realisatie van 25 eengezinswoningen. Thunnissen bouwt voor Stek in de eerste fase van het project 25 sociale huurwoningen. Naar verwachting worden de 25 eengezinswoningen in het najaar van 2024 opgeleverd.

Buitengewoon Offem

Buitengewoon Offem bestaat in totaal uit circa 425 woningen die de komende vier jaar worden gebouwd. Het woningaanbod bestaat uit koopwoningen en appartementen in het middeldure en vrije segment en sociale huurwoningen. De wijk wordt aangelegd met veel water, groen en ruimte om te spelen. Aan de oostzijde van de nieuwe wijk komt een ecologische verbindingszone. Deze zone verbindt de duingebieden met elkaar. Dit is belangrijk voor de instandhouding van flora en fauna.

Meer informatie: buitengewoonoffem.nl