Feestelijke start bouw ‘t Land Kanaän

Feestelijke start bouw ‘t Land Kanaän

Op dinsdag 14 februari gaf Thunnissen het startsein voor de start bouw van de statige boerderijwoningen aan de Eendrachtsdijk in Zevenhuizen. Wethouder Hordijk verrichte de officiële handeling.

Bijzondere architectuur
Op het voormalige boerderijcomplex, midden in het bestaande dorp, worden 12 statige boerderijwoningen gerealiseerd. Het ontwerp is gebaseerd op de historische boerderij en komt van architectenbureau Mulleners + Mulleners.

In verschillende kenmerken is de stijl van de monumentale boerderij straks terug te zien in de woningen; de statige entrees, fraaie rollagen, metselwerkbanden en boerenvlechtwerk in het metselwerk. De boerderij is een rijksmonument en wordt gerenoveerd door een particulier.

’t Land Kanaan

Het project bestaat uit 4 twee-onder-één-kap woningen en twee rijen van 4 hofwoningen. ’t Land Kanaan wordt een nieuw woonhof met monumentale gebouwen, veel groen en bomen. De woningen zijn verkocht en de toekomstige bewoners kunnen naar verwachting in het 4de kwartaal van 2017 hun intrek nemen in hun nieuwe woning op deze unieke locatie in Zevenhuizen.

Bekijk het project.