Habitat For Humanity

Omkijken naar elkaar en naar anderen

Iedere dag zetten wij ons in voor een duurzame toekomst en bouwen wij aan een mooier Nederland. Dit doen wij door mooie woonomgevingen te realiseren, waar mensen veilig en prettig kunnen wonen.   

Omgevingen creëren waar mensen veilig en prettig kunnen wonen zijn, dat willen we ook voor mensen, voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Samenwerking, betrokkenheid en omkijken naar elkaar en naar anderen, zijn onderdeel van onze bedrijfscultuur. Samen met onze medewerkers ondersteunen wij Habitat for Humanity bij de aanpak van het huisvestingsprobleem in India.  

Een veilige thuisbasis

Toekomst voor Indiase gezinnen

Een huis biedt zekerheid en veiligheid en geeft ruimte om op te groeien en kansen voor de toekomst. Voor ons is dit vanzelfsprekend. Helaas is dat niet overal zo. In India hebben miljoenen gezinnen geen veilige thuisbasis. Wij gunnen iedereen een degelijk en veilig huis. Met onze financiële bijdrage dragen wij ons steentje bij om meer Indiase gezinnen een veilige thuisbasis en een toekomst bieden.  

Habitat India

Waardevolle kansen

Habitat India werkt al sinds 1983 aan het huisvestingsprobleem door Indiase gezinnen een betere toekomst te bieden met een degelijk en veilig huis als basis. Door deze huizen krijgen gezinnen een veilige basis en kunnen ouders makkelijker op zoek gaan naar werk en het biedt kinderen waardevolle kansen. Zij krijgen een geschikte plek om rustig te studeren en dus de mogelijkheid om op school te blijven en te werken aan hun toekomst.