Jong Thunnissen

Jong Thunnissen is een club van startende professionals die via bijeenkomsten de mogelijkheid wordt geboden om collega’s beter te leren kennen, het netwerk te verbreden en zichzelf verder te ontwikkelen. De bijeenkomsten worden een paar keer per jaar door én voor alle Thunnissers tot en met 30 jaar georganiseerd.

Werken aan de toekomst

Jonge werknemers hebben een eigen, frisse blik op hedendaagse problemen en brengen hun eigen inzichten en zienswijzen mee. Daarnaast hebben ze kennis van de nieuwste technologieën en nieuwe manieren van werken. Voor Thunnissen betekent dit dat we nog efficiënter aan onze processen en producten kunnen werken.

Wat betekent dit voor jou?

Je bouwt niet alleen aan uitdagende projecten binnen Thunnissen, maar ook aan je toekomst en die van Thunnissen. Jong Thunnissen helpt  bij het leren kennen van collega’s en biedt kansen voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wij dagen je uit om met ideeën te komen. Door vervolgens de juiste ideeën om te zetten in pilots werken we aan continue verbetering van onze processen en producten.

Creatieve ideeën

Vooral door de verschillende disciplines  binnen Thunnissen met elkaar te verbinden ontstaan creatieve ideeën. Innovatie ontstaat nu eenmaal niet als je in je eentje op een eiland dingen gaat bedenken. Het is belangrijk om van elkaar te leren, maar ook met elkaar!

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie?