Ondertekening koopovereenkomst woningbouwlocatie Zuidrand Hoofddorp

Ondertekening koopovereenkomst woningbouwlocatie Zuidrand Hoofddorp

 Thunnissen koopt woningbouwlocatie pal achter Kerstboomboerderij Van Wees in Hoofddorp, de locatie is onderdeel van de zogenaamde Zuidrand. Hierbinnen zijn de afgelopen jaren diverse woningbouwplannen gerealiseerd. Op woensdag 22 juli 2020 werd de koopovereenkomst gesloten met de verkopende partij.

De locatie is gelegen tussen de Bennebroekerweg, de IJweg en de Nieuwe Bennebroekerweg op een steenworp afstand van de Toolenburgerplas. Het verkochte gebied is ca. 9.500 m² groot.

Op de locatie rust een wijzigingsbevoegdheid ten behoeve van woningbouw, Thunnissen is voornemens hier invulling aan te geven in samenspraak met de gemeente Haarlemmermeer. Hoe de woningen en invulling van het plan er uit komen te zien staat nog niet vast. Het uitgangspunt bij de ontwikkeling is om woningen te realiseren met een zorgvuldige aansluiting bij de omgeving.

Voor Thunnissen geen onbekend gebied, momenteel werken wij aan diverse plannen in de gemeente Haarlemmermeer zoals Tudor Gardens te Hoofddorp, Margaretha’s Hoeve te Nieuw-Vennep en Willem Maarsehof te Rijsenhout.

Kerstboomboerderij van Wees blijft zijn activiteiten op het gebied van kerstbomen- en vuurwerkverkoop uitoefenen.