Ondertekening projectovereenkomst 21 huurappartementen Het Gildehof in Nootdorp

Ondertekening projectovereenkomst 21 huurappartementen Het Gildehof in Nootdorp

De voortzetting van de samenwerking met De Maese Woningen is bekrachtigd door de ondertekening van de laatste projectovereenkomst voor Het Gildehof in Nootdorp. De volgende fase en het sluitstuk is de nieuwbouw van 21 huurappartementen.

Mijlpalen

Eind vorig jaar vierden De Maese en Thunnissen op de bouwplaats in Nootdorp samen met de nieuwe eigenaren van een woning in Het Gildehof twee belangrijke mijlpalen: de oplevering van 32 eengezinswoningen (fase 1) met een spectaculaire vuurshow én de start bouw van 53 eengezinswoningen met het slaan van een symbolische eerste paal door de kleinste toekomstige bewoners.

Bart Maas, directeur Thunnissen: “Wij zijn er trots op dat De Maese ons heeft uitgekozen als partner voor de realisatie van Het Gildehof. Wij verheugen ons op de verdere samenwerking.”

Het Gildehof wordt in meerdere fasen gerealiseerd. De eerste fase bestaat uit 32 ruime eengezinswoningen met verschillende type rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. In de tweede fase worden 19 ruime eengezinswoningen gebouwd. In deze fase worden verschillende type rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen een vrijstaande woning gebouwd. In de derde fase van Het Gildehof worden nog eens 34 eengezinswoningen gebouwd en tevens 10 luxe koopappartementen en 21 huurappartementen. Meer informatie is te vinden op https://hetgildehof.nl/.