Werken aan jezelf

Up-to-date blijven

Opleiding en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk.  Daarom biedt Thunnissen, naast individuele opleidingsmogelijkheden, een continu en breed opleidingsprogramma, gericht op persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Het programma bestaat uit diverse modules die van belang zijn voor een goed functioneren van onze medewerkers in de verschillende functies. Het bestaat uit zowel meer technische modules, als ook modules die gericht zijn op het gebruik van programma’s of procedures.

Voor de meeste onderwerpen geldt dat we deze niet éénmalig aanbieden, maar regelmatig zullen herhalen om de kennis en informatie up to date te houden. Het programma is niet statisch.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

Thunnissen biedt een goed en compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden. Dat wordt in eerste instantie grotendeels bepaald door de CAO in de branche, maar het bedrijf heeft als aanvulling daarop een aantal eigen regelingen. Het totale pakket arbeidsvoorwaarden is daardoor beter dan wat als basis in de CAO is geregeld. Dat geldt voor de salariëring, maar ook voor een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kent Thunnissen bijvoorbeeld, als één van de weinige bedrijven in de branche met een vergelijkbare omvang, een winstdelingsregeling.

Onze bedrijfscultuur

Passen onze kernwaarden bij jou?

Bovenal zijn we trots op de mensen die het doen! Daar zit onze kracht. Thunnissen medewerkers zijn ambitieuze doorzetters, steken hun handen uit de mouwen en maken het verschil. Elke opdracht is anders en vraagt om nieuwe ideeën en een andere aanpak. Daarom is bij Thunnissen veel ruimte voor initiatief bij het realiseren van onze projecten.

Onze kracht is onze bedrijfscultuur, gevormd door sterke waarden. De kern: no-nonsense, creatief en innovatief.