Offem Zuid West

Noordwijk

Offem Zuid West

  • SECTOR Woningbouw
  • LOCATIE Noordwijk
  • ARCHITECT Van Manen & Stol Architecten (huurappartementen)
PROJECTWEBSITE

Projectomschrijving

Offem Zuid West wordt een prachtige nieuwe woonwijk van 29 grondgebonden woningen in een mooie mix.

Aan de meanderende Verlengde Voorstraat komen statige geschakelde herenhuizen, die in type en uitvoering anders zijn. Het woningaanbod is zeer gevarieerd, waarbij verschillende woonsferen heel natuurlijk samenkomen en een sfeervol geheel vormen. Dat is wat Offem Zuid West haar identiteit geeft. Bij het ontwerp van de herenhuizen aan de Nieuwe Voorstraat en de hofwoningen aan de Brink is inspiratie gehaald uit de architectuurstijlen die de oude Voorstraat in de historische kern rijk is. Elke woning krijgt een eigen karakteristieke identiteit. Stuk voor stuk pareltjes, op een unieke locatie

In de noordoost hoek van het plangebied ligt een intiem cluster van 4 geschakelde villa’s en 1 vrijstaande villa op riante kavels, die de perfecte afronding vormt van de sfeer van de Landgoedlaan van Offem Zuid.

Offem Zuid West vormt dé ontbrekende schakel tussen de oude kern van Noordwijk Binnen en Offem Zuid. Het plan is geïnspireerd op de Noordwijkse architectuur en de karakteristieke elementen uit de omgeving.