Start (online) verkoop 21 woningen in smaakvol nieuwbouwproject De Plukhoeve  | De Draai in Heerhugowaard

Start (online) verkoop 21 woningen in smaakvol nieuwbouwproject De Plukhoeve  | De Draai in Heerhugowaard

Op vrijdag 13 november starten M3 Ontwikkeling en Thunnissen met de verkoop van het nieuwbouwproject De Plukhoeve in Heerhugowaard via https://deplukhoeve.nl/. De Plukhoeve is een uniek nieuwbouwplan in De Draai in Heerhugowaard. Van Braam Minnesma is verantwoordelijk voor de bouw van de woningen.

In de Plukhoeve komen 21 woningen in een gevarieerd woningaanbod: 14 twee-onder-een-kapwoningen, 5 levensloopbestendige woningen en 2 vrijstaande villa’s. De verkoop van de woningen gaat via een collegiale samenwerking tussen Hofzicht Makelaars en Kuijs Reinder Kakes uit Heerhugowaard.

Smaakvol wonen in de Plukhoeve
Dit nieuwe deelplan kan met recht het neusje van de zalm genoemd worden. Bijzondere woningen in een parkachtige, landelijke omgeving. Rust en ruimte staan symbool voor de Plukhoeve. Het ontwerp is van M3 Architecten uit Rijswijk.

Door de luxe opzet van het plan wordt dit echt een prachtige plek om te wonen. De wijk straalt op alle fronten luxe en kwaliteit uit. Ruim van opzet, omgeven door groen en met voldoende ruimte voor parkeren. Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op dorps wonen en sluit goed aan bij het grotere geheel van nieuwbouwlocatie De Draai en het karakter van de polder. Verder is er veel aandacht besteed aan levensloopbestendige wonen voor onder andere senioren.

Woningen in verschillende smaken

Er komen woningen in verschillende smaken; elke woning is net even anders. Dit komt door de toepassing van verschillende architectonische elementen.
De woonoppervlakte varieert van ca. 145 tot ca. 188 m2. De prijzen beginnen bij € 372.500 v.o.n. Verder zijn de woningen zeer energiezuinig; zo zuinig zelfs dat diverse hypotheekverstrekkers de kopers een extra aantrekkelijke hypotheek kunnen aanbieden.

Start (online) verkoop

De verkoop start op vrijdag 13 november. Vanaf dat moment is alle verkoopdocumentatie beschikbaar en kunnen geïnteresseerden online inschrijven voor de woningen via de projectwebsite. De online inschrijving sluit op dinsdag 17 november om 9.00 uur.

Meer informatie over de woningen is te vinden op deplukhoeve.nl