Thunnissen en Rademaker kopen twee percelen bouwgrond aan de Meerkreuk te Oude Wetering en de Hoofdstraat te Leiderdorp

Thunnissen en Rademaker kopen twee percelen bouwgrond aan de Meerkreuk te Oude Wetering en de Hoofdstraat te Leiderdorp

Op woensdag 8 september zijn de koopovereenkomsten voor de locaties ondertekend. Beide binnenstedelijke woningbouwlocaties zijn reeds bouwrijp gemaakt en hebben al een onherroepelijk bestemmingsplan dat de woningbouwplannen mogelijk maakt. In totaal maken de plannen 56 nieuwbouwwoningen mogelijk.

Meerkreuk, Oude Wetering (gemeente Kaag en Braassem)
Deze locatie met een oppervlakte van ca. 11.160 m² is gelegen op de grens met Roelofarendsveen nabij het Braassemermeer en biedt ruimte voor 49 woningen. Het programma bestaat uit een mix van (sociale)appartementen, grondgebonden rijwoningen, tweekappers en semi-geschakelde vrijstaande woningen aan het water. Thunnissen is reeds gestart met de ontwikkeling van de woningen. Het ontwerp van de woningen wordt gemaakt door Stol Architecten en Architectenbureau Van Manen.

Hoofdstraat naast brug en 213-219, Leiderdorp
Deze locatie(s) met een totaal oppervlakte van ca. 2050m² zijn gelegen aan de Hoofdstraat van Leiderdorp, waarbij een van de deellocaties direct gelegen is bij de brug aan de watergang De Does, hier zal een tweekapper en een vrijstaande woning worden gerealiseerd en op de 2e locatie vier grote herenhuizen. Alle woningen krijgen een eigen ligplaats met rechtstreekse verbinding op vaarwater. Mona Rademaker Vastgoed en Thunnissen zijn voor Leiderdorp gezamenlijk verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verkoop. Het ontwerp van de woningen wordt gemaakt door Stol Architecten.
Noot