Werken bij Thunnissen

dat is werken aan je ambitie

Thunnissen is een eigentijdse ontwikkelende bouwer, die graag voorop loopt. Omdat wij altijd voorop willen lopen, hebben wij enthousiaste medewerkers nodig. Medewerkers met ambitie, een handen uit de mouwen mentaliteit én met vernieuwende ideeën. Medewerkers die proberen om morgen alles beter en efficiënter te doen dan vandaag. En die zichzelf continu ontwikkelen. Voor zichzelf, voor onze klanten en voor Thunnissen.

Wij bieden medewerkers flexibele arbeidsvoorwaarden en ruime ontplooiingskansen. En vooral: een aangename, inspirerende werksfeer. Thunnissen is benoemd tot topwerkgever door een excellente score op het gebied van werkgeluk en tevredenheid.

Ook door onze mooie uitdagende projecten blijft werken bij Thunnissen boeien. Bekijk op de site de projecten waar wij trots op zijn!

Spreekt dit je aan? Onderzoek jouw mogelijkheden.

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen specifieke vacature waarop je wilt reageren, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe en uitdagende functie?

Wij komen graag in contact met ervaren kandidaten, alsook  schoolverlaters, met name op het gebied van project- en werkvoorbereiding, BIM-modellering en uitvoering.

Studenten

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste Bouwkunde stagiair(e)s en regelmatig hebben wij ruimte voor afstudeerders. Als stagiair bij Thunnissen kun je veel leren en beleven en maak je kennis met de aspecten van het bedrijfsleven.

Ben je voor minimaal drie maanden beschikbaar voor vier tot vijf dagen in de week? Ben jij energiek, professioneel, ambitieus én een echte aanpakker? Maak dan je interesse kenbaar door te solliciteren!

Persoonlijke ontwikkeling

Ruime ontplooiingskansen

Werken bij Thunnissen, dat is werken aan je ambitie. Thunnissen biedt ruime ontplooiingskansen aan medewerkers. Zo bouw je niet alleen aan uitdagende projecten, maar ook aan je toekomst en carrière. Opleiding en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk. Niet alleen voor de individuele medewerker, maar ook vanuit het oogpunt van kwaliteit van onze organisatie.

Jong Thunnissen

Bouwen aan de toekomst

Thunnissen is een jong en dynamisch bedrijf. Een deel van het personeelsbestand is onder de 30 jaar en daardoor vormen deze jonge professionals een belangrijke groep binnen de organisatie.

Jonge professionals zijn de toekomst en daar investeert Thunnissen graag in. Onze  medewerkers bepalen immers de kracht van ons bedrijf. Op deze manier kunnen jonge werknemers aan zichzelf werken en een bijdrage leveren aan de toekomst van Thunnissen.

Onze cultuur

gevormd door sterke waarden

Hoewel Thunnissen geen echt familiebedrijf meer is, voelt dit wel zo. Klein genoeg voor grote betrokkenheid, maar met de professionaliteit van een grote onderneming.

Thunnissen is een dynamische organisatie met korte communicatielijnen, waarin hard werken en humor hand in hand gaan. Als bedrijf zijn we nuchter en werken we hard. Maar we blijven altijd in beweging. Met de nieuwste technieken en slimme oplossingen.

Arbeidsvoorwaarden

Goed & compleet

Thunnissen wil niet alleen het beste bedrijf zijn, waar opdrachtgevers graag mee samenwerken, maar ook de beste werkgever zijn voor onze medewerkers. Juist onze medewerkers bepalen immers de kracht van het bedrijf en daarom is er bij Thunnissen veel aandacht voor de mensen.

Je krijgt volop kansen om zelf je werk vorm te geven en er is ruimte voor groei en ontwikkeling. De werksfeer is informeel en uiterst collegiaal. Thunnissen biedt een goed en compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden.