Woonon

Woondromen realiseren

Woonon is een online koperskeuzeportaal.  Kopers van een nieuwbouwwoning hebben veel keuzes te maken. Keuzes waarmee ze niet dagelijks te maken hebben. Woonon helpt hun bij dit proces en zorgt ervoor dat kopers van hun nieuwbouwwoning echt hun thuis kunnen maken. Woondromen realiseren.

Unieke woningen

Oneindig veel keuzes

Woonon heeft een moederlijst met kopersopties (kao, ruw- en afbouw) met meer dan duizend opties. De kopersopties zijn gestandaardiseerd cq. vaste componenten, waarmee de klant oneindig veel keuze heeft en er toch efficiënt gewerkt kan worden. Door de vele keuzemogelijkheden blijven de woningen uniek.

Integratie systemen

Stand-alone mogelijk

Woonon communiceert door webservices met andere systemen, zenden en ontvangen, zoals projectwebsites, ERP en CRM. Hierdoor zijn de verkoopstanden, de financiële gegevens en de contactgegevens altijd actueel.

Door de integratie met de verschillende systemen verbindt het informatie en partijen, in alle fasen van een project: ontwerp, verkoop, kopersbegeleiding, bouw, service & garantie.

De Woonon Revit add-in voegt extra functionaliteiten toe aan Revit en maakt communicatie mogelijk tussen BIM en de Woonon database.

Actuele informatie

altijd en overal beschikbaar

Door systemen te koppelen en partijen te verbinden wordt de ontsluiting van informatie in elke fase van het project en projectoverschrijdend vergemakkelijkt.

Wijzigingen worden direct verwerkt in alle systemen. Zo beschikt iedereen altijd over actuele informatie. Het is een online database, dat maakt dat de informatie altijd en overal voor iedereen: opdrachtgever, koper, makelaar, bouwer, en onderaannemer beschikbaar is.

24/7 monitoring

Door het gebruik van Woonon is monitoring van het proces en product gemakkelijk. De hierdoor ontstane ideeën, optimalisaties en innovaties worden doorgevoerd in het systeem en zijn direct beschikbaar voor alle gebruikers. Woonon maakt, naast efficiënt en klantgericht bouwen, continue innovatie mogelijk.